úterý 8. července 2008

Česká Kanada 2008

Hubánek mlčí, Bleška mlčí, že by se nikomu nechtělo psát o slunném prodlouženém víkendu u rybníků a v hlubokých lesích České Kanady? Beru to na svá bedra, když člověku nikdo ženu nepochválí, musí si ji pochválit sám.

O-stránka čtyřdenních byla výživná: 2 klasiky a 2 zkrácené (skoro-klasiky), peklíčko teplíčko, zejména na E1, postupy pořád rovně přes prořízky, na dívčích nožkách se tak modroskvoucně skví nejeden boláček a šrámeček. A to jsme nešli nočák ani MS v průzkumu terénu. Lesík ale hezký a s běhavou podložkou a hustníkové partie staviteli na Zvůli dvojnásobně chválím, jenom tak se Češi konečně naučí pracovat v zavřeném terénu. A výsledky? Kamča uhájila 3. místo v D21E, přece jenom chyby v E2-E4 se v elitě neodpouští.

I pozávodní stránka byla pestrá: bizoni v Rožnově, fotbálek s Aďou, grilové lilky, oduševnělé hovory s panem Moravcem, výlety do Kaprouna, kde byl Jára Cimrman vyhozen z vlaku. Hubánek s Mírou rezignovali na odpolední aktivity a společně si bolístky léčili chmelem. Fred s Radkou přijeli na dva půl dny, ale i tak je skvělé, že se po půl roce objevili na lampiónech. A to vše jako retro loňské akce s krycím názvem D Day, opět na malebném Kunějovském dvoře.