čtvrtek 10. května 2012

Máj

Přebor ve sprintu v Central Parku (dopoledne): Nebylo nutné zajet do NY, stačilo po D1 do P4. Mistrovství pražské oblasti ve sprintu tam pořádali Středočeši a jak správně poznamenal Sosna, aby ho nakonec v hlavních kategoriích vyhráli závodníci z Vysočiny. Pro Kamču šlo o ideální poběhání na sídlišti před víkendovým atletickým MČR na 10km. Pokud si někdo chce prohlédnout pražský asfalt a beton zblízka, pak je k dispozici záznam pánského závodu z kamery na hlavě.

H21L: úsek mezi pampeliškovými muldami
Běh lásky v Hodkovičkách (odpoledne): Nejen že se Alička nechala přemluvit k účasti v závodu na 75 metrů, ale dokonce z lásky k nám i doběhla na krásném druhém místě. Cena v podobě mazlivé plyšové kočky jí bude nejlepší motivací do dalších nelítostných klání.

Vyhlášení žen (foto: Miriam Stewartová)
Kamča na tříkilometrové krosové trati s časem 10:14 mohla být hodně spokojena. Závod byl tichou konkurencí nepokrytě prodejní akce od Nike:  

Nastal čas na běh s láskou! Připravte se na Nike Run! Startujeme 1 .5. 2012 v 18.00 z Nike Prague. Kromě skvělého běžeckého zážitku tě čeká společnost vyškolených Nike trenérů a možnost půjčit si běžecké boty. Před tréninkem se můžeš převléknout v Nike Prague a uložit si zde své osobní věci. Na after party Tě v Nike Prague čeká DJ a po běhu zde budeš moci doplnit energii připraveným občerstvením a udělat si radost nákupem s 20% slevou. Přidáš se k nám?

No řekněte, není to cool: dýdžej, after party a slevička k tomu?